تبلیغات
آشپزی و قنادی - مسقطی


Admin Logo
themebox Logo
نویسنده :لیلا هدایتی
تاریخ:جمعه 25 اردیبهشت 1388-07:55 ب.ظ

مسقطی

مواد لازم : 

 نشاسته 1 لیوان     شکر2 لیوان     آب7 لیوان

گلاب 1 لیوان     کره50 گرم     هل2 ق غ 

 زعفران کمی خلال بادام  و پسته به مقدار لازم

طرز تهیه:

با مفداری از آب نشاسته راحل کنید و کنار بگذارید بعد شکر و گلاب و باقیمانده آب را روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود در این حالت نشاسته را به شربت اضافه می کنیم زعفران وخلالها را نیز اضافه می کنیم و مرتب    هم می زنیم تا به غلظت مناسب برسد درآخرکره را افزوده و از روی حرارت بر می داریم سپس سطح ظرف راکمی چرب کرده و آن رادر ظرف می ریزیم بعد از خنک شدن به صورت لوز می بریم.




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 


Why does it hurt right above my heel?
پنجشنبه 23 شهریور 1396 10:35 ق.ظ
Hi would you mind letting me know which hosting company you're utilizing?
I've loaded your blog in 3 completely different web browsers
and I must say this blog loads a lot faster then most.
Can you recommend a good internet hosting provider at a reasonable
price? Kudos, I appreciate it!
foot pain
دوشنبه 13 شهریور 1396 06:52 ب.ظ
My partner and I absolutely love your blog and find almost all of your post's to be exactly what I'm looking for.
can you offer guest writers to write content in your case?
I wouldn't mind creating a post or elaborating on most of the subjects you
write with regards to here. Again, awesome site!
Mariel
سه شنبه 10 مرداد 1396 09:07 ب.ظ
This is really interesting, You are a very skilled blogger.
I have joined your feed and look forward to seeking more of
your fantastic post. Also, I've shared your site in my social networks!
Roseanna
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 06:00 ق.ظ
I blog quite often and I really thank you for your content.
This great article has really peaked my interest. I will
take a note of your blog and keep checking for new information about once a week.
I opted in for your Feed too.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر