تبلیغات
آشپزی و قنادی - كرپ


Admin Logo
themebox Logo
نویسنده :لیلا هدایتی
تاریخ:سه شنبه 22 اردیبهشت 1388-04:28 ب.ظ

كرپ

مواد لازم:شیر  1لیوان  تخم مرغ 3عدد   كره 50  گرم

آرد 75 گرم یا نصف لیوان (اگر از لواش كرپ برای غذا های گوشتی  وسبزیجات استفاده شود به مواد نمك و فلفل هم اضافه میكنیم)

طرز تهیه:آرد را در شیر حل كرده وبا همزن دستی می زنیم تا گلوله نداشته باشد تخم مرغ را دانه دانه اضافه كرده وبه همزدن ادامه 

می دهیم كره ذوب شده را نیز به مواد اضافه می كنیم مایه  كه اماده شد  تابه كوچكی را با برس اغشته به روغن چرب می كنیم و ان را روی حرارت تند قرار میدهیم تا به خوبی داغ شود از مایه به اندازه یك ملاقه كوچك در  تابه می ریزیم در ضمن ریختن  تابه را حركت می دهیم تا سطح آن یكنواخت از مایه پوشیده شود خمیر كرپ باید خیلی نازك باشد وقتی كرپ از لبه تغییر رنگ داد با كاردك لواش را از كناره و كف ظرف جدا كرده وبر می گردانیم تا روی دیگر آن نیز كمی سرخ شود بعد از پخت اجازه می دهیم تا لواش كمی خنك شود حالا كرپ اماده پیچیدن است.

 

كرپ موز وعسل:موز را برش داده قطعه ای از آن را روی لواش قرار دهید مقداری عسل روی موز ریخته سپس لواش را لوله كنید و در ظرف مناسبی بچینید روی آن خامه و شكلات رنده شده بریزید

كرپ مرغ:مرغ راپخته وقسمتهای مناسبی از گوشت آن راخلال كرده كنار بگذارید مقداری فلفل دلمه ای نخود فرنگی و هویج نگینی پخته را هم به آن اضافه كنید به این مواد سس  دلخواه بزنید وكرپ ها را با آین مواد بپبچید  ظرف پیركس را چرب كرده كرپ هارا در آن چیده و روی آن پنیر پبتزا رنده شده بریزید ودر فر قرار دهید تنها برای آب شدن پنیر  ونباید پنیر تغییر رنگ دهد و خشك شود




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 


Can you stretch to get taller?
یکشنبه 26 شهریور 1396 10:26 ب.ظ
Hi! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers?
My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing many months
of hard work due to no backup. Do you have any
methods to prevent hackers?
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر