تبلیغات
آشپزی و قنادی - شامی پوك


Admin Logo
themebox Logo
نویسنده :لیلا هدایتی
تاریخ:دوشنبه 21 اردیبهشت 1388-07:36 ب.ظ

شامی پوك

مواد لازم:گوشت مغز ران بدون چربی  500 گرم   تخم مرغ 5 عدد   

لپه 300 گرم     پیاز 2عدد  زعفران 1ق چ     نمك و فلفل مقداری

بكینگ پودر اق م  دارچین در صورت تمایل

طرز تهیه:گوشت را شسته تكه تكه كنید پیاز را هم به تكه های بزرگ خرد كنید مواد رابا یك قاشق روغن تفت دهید تا آب گوشت كشیده شود سپس مقداری آب به گوشت اضافه كنید تا گوشت پخته وآب جذب گوشت شود لپه را پخته ودر صافی بریزید گوشت لپه وپیاز را دو بار چرخ میكنیم فلفل ودارچین به آن زده و  با دست ورز میدهیم تخم مرغ ها را به فاصله اضافه میكنیم (وقتی یكی به خوردش رفت بعدی را اضافه می كنیم) در این میان بكینگ پودر را هم  می ریزیم

ماهی تابه را داغ كرده در آن روغن بریزید از مواد به اندازه یك نارنگی كوچك برداشته  گرد كنید وسط آن رابا انگشت سوراخ كنید و در روغن فراوان سرخ كنید.

نكته:اگر شامی در روغن وا رفت تخم مرغ اضافه كنیدو در صورت شل بودن یك تا دو قاشق آرد نخودچی بزنید.




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.