تبلیغات
آشپزی و قنادی - حلوای سیاه اردبیل


Admin Logo
themebox Logo
نویسنده :لیلا هدایتی
تاریخ:شنبه 31 مرداد 1388-09:57 ب.ظ

حلوای سیاه اردبیل

مواد لازم:

آرد سبوس دار               500گرم

مغز گردو                       300 گرم

شكر                            400 گرم

دوشاب (شیره انگور یا شیره خرما)            750 گرم

ادویه(فلفل سیاه -هل-دارچین -زرچوبه- میخك-زنجبیل-زیره )

به مقدارلازم

روغن جامد                     300 گرم

 

طرز تهیه:

گندم را 2تا 3 روز خیس كرده تا جوانه بزند آن را چرخ كرده با كمی آب مخلوط میكنیم وبعد از صافی رد میكنیم

آرد را باآب گندم مخلوط كرده به صورت خمیر در می آوریم مغز گردو و ادویه ها را هم اضافه می كنیم سپس آن را روی حرارت قرار

 می دهیم تا چند جوش بزند حالا روغن را اضافه میكنیم وخمیر را مرتب هم میزنیم تا طلایی رنگ شود به قاشق نچسبد سپس از روی

 حرارت بر داشته و شربت آماده شده را به آن افزوده خوب هم میزنیم تا شربت به خورد خمیر برود

این حلوا باید رنگ تیره و طعم تند فلفل داشته باشد.




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 


siah
سه شنبه 8 اسفند 1391 04:25 ب.ظ
سلام.جالب بود.
پادینا
چهارشنبه 5 مرداد 1390 01:05 ب.ظ
خیلی عالی مرسی
نوید
شنبه 12 تیر 1389 03:02 ب.ظ
سلام لیلا خانم.خوب هستین؟.واقعا از شما متشركم.كه غذاهای اردبیل رو معرفی می كنین و فرهنگ شهرمون اردبیل رو به همه معرفی می كنین! teşekkürler
روشنك
شنبه 21 فروردین 1389 03:15 ب.ظ
سلام
مرسی از شما
لطفا مقدار جوانه گندم رو هم ذكر كنید
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر