تبلیغات
آشپزی و قنادی - تارت نارگیلی


Admin Logo
themebox Logo
نویسنده :لیلا هدایتی
تاریخ:یکشنبه 21 تیر 1388-01:26 ب.ظ

تارت نارگیلی

مواد لازم تارت:ارد 2 پیمانه

كره نرم شده نصف پیمانه

پودر قند یك چهارم پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

وانیل كمی

مواد لازم لایه میانی

پودر نارگیل 2 پیمانه

سفیده تخم مرغ 4 عدد

شكر یك و یك دوم پیمانه

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

وانیل یك دوم قاشق چایخوری

طرز تهیه مواد میانی:

سفیده را با همزن خوب زده تا حجم آن دو برابر شود

بعد همزن را خاموش كرده وپودر نارگیل را اضافه كنید

شكر وانیل و آبلیمو را افزوده ومواد را روی شعله ملایم قرار دهید ان راهم زده تا شكر حل شده و مایه روان شود آن را از روی حرارت بر دارید

طرز تهیه خمیر تارت

كره را با پودر قند با همزن زده تا سبك شود تخم مرغ و وانیل را هم اضافه كرده و بزنید

سپس همزن را خاموش كرده آرد را به آ رامی اضافه كنید و خمیر نرمی به دست اآورید

از این خمیر به اندازه گردو برداشته و در قالب تارت با انگشت پهن كنید بعد یك قاشق 

از  مایه نارگیلی برداشته و در آن قرار دهید وروی آن را صاف كنید

بعد ازآماده شدن تارت ها آن را در فری كه در حدود 10 دقیقه با دمای 175 درجه سانتیگراد

گرم شده است قرار دهید بسته به فرحدود 20تا 30 دقیقه پخت تارت طول میكشد

پس از اینكه تارت را از فر در آوردید در صورت تمایل روی آن راشهد بدهید.

 




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 


How can we increase our height?
سه شنبه 17 مرداد 1396 01:44 ق.ظ
My relatives always say that I am killing my time here at web,
except I know I am getting experience every day by reading such good articles or reviews.
taylorxoemxiiixv.snack.ws
یکشنبه 15 مرداد 1396 05:29 ب.ظ
I was able to find good advice from your blog posts.
What is distraction osteogenesis?
شنبه 7 مرداد 1396 10:03 ق.ظ
magnificent submit, very informative. I wonder why the opposite experts of this sector do not understand this.
You must continue your writing. I am sure, you've a great readers' base
already!
Milla
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 01:09 ب.ظ
I am really loving the theme/design of your weblog.
Do you ever run into any web browser compatibility problems?
A few of my blog audience have complained about my site not operating correctly in Explorer but looks great in Safari.
Do you have any recommendations to help fix this issue?
manicure
دوشنبه 21 فروردین 1396 08:12 ب.ظ
Hi my loved one! I wish to say that this article is amazing, nice written and come with approximately all important infos.
I'd like to peer more posts like this .
سمیرا
سه شنبه 23 شهریور 1395 02:21 ب.ظ
سلام
من تارت نارگیلی درست کردم ولی مواد میانی آن پس از پف کردن مثل حباب میترکید یعنی مواد نارگیلی و زمان پخت آن خیلی زیاد شد یعنی در حدود یک ساعت و کف بعضی از شیرینی ها سفت بود و بعضی دیگر خوب بود و درجه حرارت روی 160 درجه سانتیگراد بود میشه ایرادهای کارم را بگید؟
ستاره
پنجشنبه 17 اسفند 1391 09:39 ب.ظ
سلام،ممنون از مطالب خوب و مفیدتون
سوالی داشتم از خدمتتون
تارت ناگیلی خیلی زود خشک میشه، اگر به مدت2-3 هفته بخام خوب و تازه بمونه چیکار کنم؟ با تشکر
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر